laatste keer buitenland - Reisverslag uit Moskou, Rusland van mongolieteam - WaarBenJij.nu laatste keer buitenland - Reisverslag uit Moskou, Rusland van mongolieteam - WaarBenJij.nu

laatste keer buitenland

Door: Rolinke en Cornelie

Blijf op de hoogte en volg

06 Augustus 2008 | Rusland, Moskou

Lieve mensen,
Laatste bericht uit het buitenland.
Eerst even over het vorige bericht: daarin stond een verkeerde datum. Wij komen namelijk pas vanmiddag aan op Schiphol, hahaha. Om 17.20 uur om precies te zijn. We worden dan opgehaald door een team uit Heidebeek, dus het is niet heel zinvol om ons bij de uitgang op te wachten. Het mag natuurlijk wel, maar we hebben gewoon heel weinig tijd. Onze outreach is ook eigenlijk nog niet voorbij, dat is pas aankomende zondag als ook de andere teams weer arriveren. Ook de DTS is nog niet ten einde. Volgende week volgt er nog een follow up lesweek die we afsluiten met een verslagdienst. Dit zal zijn op zaterdag 16 augustus om 11.00 uur. Locatie volgt nog. Jullie zijn daar natuurlijk van harte welkom!!

Dan nog even over onze afgelopen week. We hebben onze tijd in UB goed afgesloten met een paar heerlijke dagen in de countryside. Midden in de natuur, tussen de hoge bergen en met echt mongools ontbijt......

De treinreis leek stukken korter dan de heenreis, maar was prima. We hebben er weer erg van genoten al waren we allemaal ook flink moe!

We zijn deze week begonnne met onze debriefing gesprekken: hoe is het je vergaan op deze outreach. Leerzaam maar wel taai soms. Op dit moment zitten we in een heerlijk luxe kantoortje van een echt russisch hotel. Nog een half uurtje en dan vertrekken we richting het vliegveld.

Tja, en dat was dan Mongolie. Vreemd om alles achter te laten en je weer opnieuw in je eigen landje te storten.
Maar ook daar is God weer bij, dus dat zal wel goed komen.

Lieve mensen, tot heel snel, we houden van jullie en superbedankt voor al jullie gebeden, reacties en andere support!!!!

Bairchlah!

• 06 Augustus 2008 - 08:04

Hilmar En Elza:

Wij zijn blij dat jullie weer veilig hier naartoe komen. Goede reis vandaag!!

Liefs Hilmar en Elza

• 06 Augustus 2008 - 08:44

Petra:

Welkom terug, het zal bijna een cultuurschok zijn om hier alles weer terug te zien.
    Fijn dat jullie zo tot zegen konden zijn daar in Mongolië.
    Zegen bij de afronding.

• 06 Augustus 2008 - 09:02

Mariëtte Prinsen:

Fijn dat jullie weer onderweg naar huis zijn! Ik wens jullie een goede vlucht en we bidden voor een gezegende laatste tijd op Heidebeek. Geweldig dat jullie hebben mogen zaaien daar in Mongolië. God kent geen grenzen!

• 06 Augustus 2008 - 14:55

Theo En Tonia:

Tof dat we via de computer met jullie mochten mee reizen.
    Geniet van jullie thuiskomst.
    Mag de laatste tijd van de DTS nog meer duidelijkheid geven over Gods plan met jullie leven.
    We hopen 16 aug.nog een glim van jullie te zien.
    De vrede van de Heer is met jullie en speciaal een dikke knuffel voor de Kids.

• 09 Augustus 2008 - 10:59

Chris En Annerie:

Terug op Neeerlands bodem. Welkom! we hopen jullie verhalen binnenkort uit eerste hand te horen! Rust lekker uit en heb een goede debriefing met en van elkaar!
    Chris en Annerie

• 09 Augustus 2008 - 13:46

Veresca:

Hoi Joop & Erica,

Sterkte met de cultuurshock, ik hoop jullie zaterdag de 16e te zien!(maar ik weet nog niet zeker of het gaat lukken)

Liefs, Veresca

• 09 Augustus 2008 - 22:01

Olga:

Welkom back in Holland:)
    Heel veel plezier en zegen tijdens de debriefing!
    Tot snel...